Algemeen

Stabre is dé zoekmachine voor bedrijven! We maken het super simpel om een lijst met relevante bedrijven inclusief contactgegevens binnen 10 seconden te vinden en exporteren. Zo maken we een eind aan tijdrovend en geestdodend prospecting werk.

Zelfs onze naam is simpel, de eerste 3 letters van 2 van de oprichters (Stan & Brent) tegen elkaar aangedrukt - bekt lekker (stay•bur) en de .com was nog vrij. Dingen simpel & snel houden doen we dus vanaf dag één en zit letterlijk in onze naam.

Met Stabre vindt je bedrijven op jouw unieke manier. Doormiddel van negatieve, positieve, technologie, afdeling, shotgun en spiegel zoekopdrachten heb je volledige vrijheid om zoveel of weinig bedrijven te vinden als je zoekt. Snel, simpel en accuraat.

Je kunt de volgende gegevens exporteren:
  • Bedrijfsnaam
  • Website / URL
  • Korte omschrijving van het bedrijf
  • Telefoonnummers
  • Email adressen
  • Locatie van kantoren / vestigingen
Mocht je meer willen, laat het ons weten!

Met Stabre heb je de volledige vrijheid en flexibiliteit om op zoek te gaan naar bedrijven zoals jij dat wil. Met Stabre breken we los van branches en andere beperkingen. Ieder bedrijf volledig vrij vindbaar met onze search tools. Daarnaast verrijken we onze data rechtstreeks vanuit de bron: de bedrijven zelf. De enige beperking van Stabre is je eigen creativiteit!

Bedrijven vinden lukt nog wel aardig met reguliere zoekmachines maar dan moet je nog handmatig alle contact gegevens zoeken.

Daarnaast vindt je bij ons alleen bedrijven, die filter hebben we aan de achterkant door slimme selectie al ingebouwd. Verder indexeren we bedrijven als een huis waarbij je alle kamers (pagina's) met één zoekopdracht doorzoekt. Als je bij een reguliere zoekmachine op 2 termen zoekt moeten die op één pagina voorkomen. Bij ons moeten die termen allebei in het huis (de hele website) voorkomen. Zo vindt je beter en gerichter bedrijven.

Verder sorteren zoekmachines hun resultaten op basis van zoekmachineoptimalisatie. Het wordt hierdoor erg lastig om de de bedrijven te vinden die hier minder aandacht aan besteden - die bestaan nog steeds! Stabre behandelt alle bedrijven gelijk en overspoelt je niet met miljoenen resultaten. Je krijgt precies terug waar je naar op zoek bent: relevante bedrijven in jouw profiel met hun contactgegevens.

Juist! Stabre is een perfecte aanvulling op je huidige data bronnen! Een extra pijl op je boog om raak te schieten zeg maar :)

Stabre kan erg handig zijn als je op zoek bent naar een specifiek soort bedrijf, dienst, regio of of technologie. Andere projecten werken toch beter met traditionele BIC codes of andere brede categorieën. Natuurlijk kun je data uit meerdere platformen ook gebruiken om je adreslijst te verrijken!

Alle, en geen! – Je krijgt binnen Stabre alle vrijheid en bent niet meer gebonden aan categorieën. De enige beperking is je eigen creativiteit ;-)

Nooit ouder dan 30 dagen. We updaten onze database minimaal één keer per maand en verversen verouderde gegevens. Zo ben je altijd voorzien van de meest up-to-date contactgegevens.

Financieel

Zeker! Neem even contact op en we plannen graag een moment met je in om een demo te geven. Dit kan op locatie of met behulp van een video-call en zal ongeveer een half uur duren.

Zeker! We plannen samen een onboarding-sessie om de key te overhandigen en te laten je hierin zien hoe je Stabre het beste kunt gebruiken voor jouw doeleind. Maar, daarna begint het pas! We nemen regelmatig contact met je op om je te helpen bij problemen en te luisteren naar je feedback. Zo kunnen we Stabre samen nog beter maken! Uiteraard staan we ook altijd klaar voor vragen ;)

Je kunt een X aantal accounts aanmaken, deze zijn niet te delen. Overleg even met je Stabre contactpersoon wat de mogelijkheden zijn voor jouw team.

Er zijn geen test licenties van Stabre beschikbaar. We vinden het erg belangrijk om met veel persoonlijke aandacht jou het maximale uit Stabre te laten halen. Zonder abonnement kun je al wel de eerste 10 resultaten en het totaal aantal resultaten van iedere zoekopdracht zien!

Neem even contact met ons op! Grote kans dat je net even een andere twist moet geven aan je zoekopdrachten om de resultaten terug te krijgen die je hoopt te krijgen. Mocht je toch niet tevreden zijn over de resultaten van Stabre dan valt er altijd iets te regelen!

Gebruik

Zoeken naar bedrijven met Stabre is makkelijk en snel, maar het werkt net even anders dan reguliere zoekmachines. Het gebruiksgemak is van gelijk niveau, maar je moet even weten wat de juiste zoektermen zijn om de relevante bedrijven naar boven te halen. Wij helpen je hierbij graag op weg!

Geen idee :) Elk bedrijf is anders en iedereen heeft unieke processen! Daarom gaan we je na de aanschaf on-boarden om Stabre zo goed mogelijk in te zetten en iedereen in te laten zien hoe waardevol het kan zijn. We pakken samen een huidig of oud project op en laten je zien hoe je het genereren van lijsten voor dat project op verschillende manieren aan kunt vliegen.

Bedrijven komen alleen terug in de resultaten als het het matcht met je term en deze door onze datafilters heen komt. Het kan daarnaast voorkomen dat ons algoritme een website niet als bedrijf heeft herkend. Klopt dit niet? Laat het ons dan weten en we zoeken het direct uit!

Jazeker, stuur een document op met de door jouw gewenste output en we kunnen een custom export voor je developen. Geen enkel probleem.

Er zijn (nog) geen officiele koppelingen maar met het CSV bestand kun je meestal wel uit de voeten. Wil je graag een rechtstreekste koppeling met Salesforce, Pipedrive, Dynamics, etc. laat het dan even weten! Hoe meer vraag, des te hoger het op onze to-do lijst komt.

Zeker :) We lopen iedere week met het team door de feature requests heen en kiezen dan de meest gevraagde, of meest passende uit. Dus laat altijd weten als je iets mist zodat we het op onze roadmap kunnen zetten!